XV geoloogia sügiskool

15. geoloogia sügsikool leiab sellel aastal aset 18.-20. oktoobril Hiiumaal. 
Sügiskooli läbivaks teemaks on KLIIMA, mida avatakse kolmes suunas – vaadates geoloogilisse minevikku, uurides tänapäevast olukorda ning püüdes arutleda ka selle üle, mida võiks tulevik meile tuua. Sügiskooli asjaliku vahepalana toimub ekskursioon ümbruskonna põnevatesse geoloogilisesse paikadesse. Ei puudu ka meeleoluprogramm ning saab ka sauna. Sügiskooli lahutamatuks osaks on kogumiku väljaandmine. Seegi kord ootame üritusest osa võtma kõiki tudengeid, geolooge ja geoloogide sõpru ja lihtsalt asjaarmastajaid huvilisi. Võimalik on kaasa võtta lapsed, kellel on võimalik ettekannete ajal isekeskis ümbrust avastada ja koos mängida.Täpsem info Tallinnast ning Tartust väljuvate busside kohta tuleb siia hiljemalt septembri lõpuks, kuid etteruttavalt tuleks seekord arvestada pikemate päevadega kui tavaliselt (varajane väljasõit reedel ning hiline koju saabumine pühapäeval)!

Registreerimine  on peatatud, kohad on täis!

Eelmise aasta sügiskooli kogumiku leiad SIIT

Pildi meenutused XIV sügiskoolist on leitavad SIIT

Kohtumiseni Hiiumaal